Pages

Subscribe:

5 Ağustos 2011 Cuma

ASUS Eee Pad Slider Geliyor




Kayarak açılan klavyesi ile yenilikçi Android tablet : ASUS Eee Pad Slider

ASUS, Eee Pad Transformer ile yakaladığı başarıyı, Eee Pad Slider modeli ile devam ettirmeyi hedefliyor. Tasarımı ile 2011 Uluslararası Mükemmel Tasarım Ödülü  (International Design Excellence Awards 2011) kazanan Eee Pad Slider, inci beyazı ve metalik kahverengi renk alternatifleri, kayarak açılan klavyesinin yanı sıra yeni Google Android ™ 3.1 işletim sistemi (Android ™ 3.2 yükseltilebilir *) ve güçlü multimedya özellikleri ile tablet pazarına çıkmaya hazırlanıyor.

178 derecelik görüş açısına sahip IPS ekranı,  kullanıcılara zengin görsel deneyim vaat eden ASUS Eee Pad Slider, gücünü NVIDIA Tegra 2 çift çekirdekli işlemciden alıyor. Corning Gorilla Glass çizilmelere karşı dayanıklı camı ile uzun ömürlü bir şıklık vaat eden ASUS Eee Pad Slider, 10 parmak multi-touch dokunmatik desteği sunuyor. Tablet üzerinde 1.2 MP ön, 5MP arka kamera bulunuyor.

Bir ekran klavyesi ile karşılaştırıldığında,  ASUS Eee Pad Slider’ın kayarak açılan klavyesi kullanıcılara daha hızlı ve daha konforlu yazı yazma deneyimi sağlıyor. Ön yüklü olarak gelen Polaris® Office 3.0 ile Eee Pad Slider, kullanıcılara, belgelerini, hesap tablolarını, sunum dosyalarını ve ofis belgelerini görüntüleme ve düzenleme imkanı sağlayarak, profesyonel Mobile Office çözümü sunuyor.

Çok yakında piyasaya çıkacak olan ASUS Eee Pad Slider'ın fiyatı ve çıkış tarihi henüz belirtilmedi. Cihaz hakkındaki ayrıntılar netleştiğinde sizlerle paylaşacağız.

0 yorum:

Yorum Gönder