Pages

Subscribe:

29 Temmuz 2011 Cuma

Thermaltake T10 GT Snow Edition Full Tower Kasa





Thermaltake, yazın sıcağından bunalan kullanıcılar için Leven 10 GT kasasını güncelledi. Kasanın son halinden fotoğraflar haberimizde yer alıyor.



Oyunculara ve hız aşırmacılara yönelik ürünleriyle dünya çapında üne sahip olan Thermaltake, en şık kasalarından biri olan Level 10 GT'yi güncelleyerek daha da sevilesi bir hale getirdi. İçi ve dışı tamamen siyah olan Level 10 GT, güncellemeyle beraber beyaz renkte bir dış kaplamaya sahip olmuş. Hatırlarsınız, bundan bir kaç yıl önce bilgisayar kasaları beyaz-bej ağırlıklı oluyordu. Haliyle Level 10 GT'deki "beyaz" değişiklik, başta "Acaba retro bir görünüme mi sahip olur?" cümlesi, aklımdan geçmedi diyemem.



Oldukça şık bir görünüme sahip olan Level 10 GT, 17,7 kilogram ağırlığıyla "taşıma, yerinde kalsın" klasmanında bir kasa. 5 tane EasySwap Pitstop sürücü yuvasının yanında, 4 tane de 5.25 inçlik yuva yer alıyor.



Ön panel 2 tane USB3.0, 4 tane USB2.0, 1 tane eSata ve HD ses portlarını içeriyor. Üstte, yanda ve önde olmak üzere 3 tane 200 milimetrelik fan, 600 ile 800 RPM arasında değişen hızları ile kasanın içindeki bileşenleri serinletiyor.



Standart Level 10 GT'nin fiyatı yurt dışında 219 euro seviyesinde. Level 10 GT Snow Edition'ın da benzer bir fiyata sahip olması bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder